Tweets by @buherablog
profile for buherator at IT Security Stack Exchange, Q&A for IT security professionals

A BitBetyár Blog

Túljártál a nagyokosok eszén? Küldd be a mutatványodat! (e-mail a buherator gmailkomra jöhet)

Full-Disclosure / Névjegy / Coming out


Promó

H.A.C.K.

Címkék

0day (110) adobe (87) adobe reader (21) anonymous (26) apple (60) az olvasó ír (49) blackhat (20) botnet (22) bug (200) buherablog (44) buhera sörözés (39) bukta (49) deface (38) dns (22) dos (29) esemény (82) facebook (26) firefox (64) flash (33) gondolat (31) google (59) google chrome (36) hacktivity (37) hírek (117) incidens (224) internet explorer (88) iphone (35) java (50) jog (22) kína (21) kriptográfia (68) kultúra (21) linux (24) malware (43) microsoft (142) móka (48) mozilla (23) office (26) oracle (40) os x (43) patch (197) php (20) politika (31) privacy (58) programozás (22) safari (34) sql injection (62) windows (85) xss (77) Címkefelhő

Licensz

Creative Commons Licenc

Hírek a blogvilágból

2007.11.06. 17:32 | buherator | Szólj hozzá!

  • Gyaloghacker idő hiányában abbahagyta a blogolást, és a bejegyzéseit is eltávolította. Kár érte.
  • A Hacker Webzine ezen túl regisztrációhoz köti az olvasást, jelenleg az előregisztráció zajlik. Kíváncsi vagyok mi lesz a dologból, az minden esetre valószínű, hogy ezen túl nem fogom tudni ide posztolni az ott megjelenő írásokat.
    Update: A dolog soceng. akció volt a regisztrálók jelszavainak megszerzésére, állítólag nem is rossz eredményekkel: a kb. 400 begyűjtött jelszó kb. 30%-a valószínűleg használható lett volna más, fontos helyen is (bár itt azt hiszem kicsit sok a valószínűségi változó..). Azoknak sem kell azonban elkeseredni, akik regisztráltak: készül ugyanis egy fórum, amelyre a regisztrált accountok használhatók lesznek, Ronald pedig törölte a titkosítatlan jelszavakat...legalábbis ezt állítja.
  • Sirdarckcat és Kuza55 megpróbálta megtörni RSnake blogját, a ha.ckers.org-ot. Bár a támadás igen jól kigondolt és összetett volt - Social engineering+NoScript bug+CSS alapú támadás, hogy csak a dolog gerincét említsem - nem járt sikerrel, RSnake ellenben igen csak felkapta a vizet, mivel a támadók - akikkel egyébként régi cimborák - egy tipikus alázó szöveget próbáltak megjeleníteni vele kapcsolatban. Kuzáék ezután nyilvánosan is többször bocsánatot kértek, mondván viccnek szánták az egészet, némi flameelés után pedig úgy tűnik, sikerült megoldani a konfliktust, és újra béke uralkodik a széna azon felében.
  • Végül de nem utolsó sorban: mostanában kissé feltorlódtak a dolgaim, úgyhogy ritkábban tudok posztolni, de ez valószínűleg nem lesz tartós. Ha valakinek van kedve kicsit besegíteni, az írjon üzenetet bátran!

Címkék: hírek hacksite

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása